Neuromarketing – nové trendy v skúmaní správania a rozhodovania spotrebiteľa - Naščáková, Jana
Získavanie podnikateľských úspechov prostredníctvom pôsobenia na emócie spotrebiteľa. Definícia a využitie neuromarketingu. Metódy neuromarketingu a použité prístroje, ktoré merajú odozvy spotrebiteľov na konkrétny podnet. Emócie v marketingovej komunikácii.