Problematická bezpečnosť nastupujúceho internetu vecí - Sojka, Pavol, 1978-
Bezpečnostné aspekty vybratých technológií zariadení neustále pripojených, resp. pripojiteľných na internet a ich vplyv na naše okolie, ktoré už dnes majú široké využitie a do budúcna sa počíta s ich ďalším masívnym rozšírením. Nástup nových technológií - inteligentné (smart) domácnosti, inteligentné (smart) vozidlá, internet vecí, cloudové riešenia s podporou učiacej sa umelej inteligencie, nositeľná elektronika.