Hodnotný obsah – inovatívny marketingový nástroj - Naščáková, Jana
Content marketing ako trend dnešnej doby. Formy obsahového marketingu (blog, white papers, e-kniha, videozáznam, článok, newsletter, webinár). Procesy obsahového marketingu. Prínosy a nevýhody content marketingu.