Koncepty podporujúce udržateľný rozvoj v priemyselných podnikoch na Slovensku - Jurík, Lukáš
Pre podmienky priemyselných podnikov je k dispozícii potenciálne niekoľko konceptov, podporujúcich udržateľný rozvoj a spoločensky zodpovedné podnikanie. Definícia a popis jednotlivých konceptov: udržateľné spoločensky zodpovedné podnikanie, tvorba udržateľných zdieľaných hodnôt, humanistická ekonomika, bhutánsky koncept rozvoja a Národný program kvality Slovenskej republiky na roky 2017 – 2021.