Vplyv finančnej základne na finančnú situáciu účtovnej jednotky - Blahušiaková, Miriama, 1980-
Podrobná analýza zadlženosti vybraných účtovných jednotiek a analýza, ako vplýva štruktúra finančnej základne na finančnú situáciu účtovnej jednotky z hľadiska miery zadlženosti.