Digitization, Digital Marketing and Customer's Participation at Marketing Activities - Naščáková, Jana
Definícia jednotlivých pojmov. Digitalizácia na Slovensku a v Európe. Index digitálnej ekonómie. Participácia a získavanie lojality zákazníkov prostredníctvom ústnej komunikácie (Customer word-of-mouth) a obsahového marketingu (content marketing).