Metafora v politicko-ekonomickom diskurze - Grigorjanová, Tatjana, 1960-
Súčasný pohľad na metaforu. Metafora ako fenomén jazyka aj myslenia a konania. Aktualizácia konvenčných metafor. Slovník ruských politických metafor. Metaforické modely. Model artefaktná metafora v politicko-ekonomickom diskurze.