K určitosti vymezení předmětu šetření na místě ve věcech bid rigging - Petr, Michal
Obsahové vymedzenie a špecifiká bid riggingových dohôd. Predmet vyšetrovania v oblasti bid rigging. Protimonopolná politika a judikatúra v Českej Republike.