Vykazovanie finančných informácií ako súčasti informácií o spoločenskej zodpovednosti podnikov v Slovenskej republike - Lovciová, Kornélia, 1983-
Analýza finančných informácií ako súčasti informácií o spoločenskej zodpovednosti podnikov z výročných správ najväčších podnikov v Slovenskej republike za rok 2015.