Predchádzanie a riešenie vstupu spoločnosti do krízy - Ondrušová, Lucia, 1981-
Inštitút spoločnosť v kríze. Pri ktorých obchodných kapitálových spoločnostiach je od roku 2016 povinné zisťovať, či je spoločnosť v kríze alebo nie. Spoločnosť v kríze podľa Obchodného zákonníka. Predchádzanie hroziacemu úpadku spoločnosti. Zložky vlastného imania, ktorých navýšenie ovplyvní pomer vlastného imania a záväzkov. Kapitalizácia záväzkov od spoločníkov.