Stručný názor na aktuálnu účtovnú závierku v Srbskej republike - Surový, Vladimír
Článok sa vzťahuje na popis formy a obsahu súčastí účtovnej závierky v Srbskej republike, osobitne sa venuje hlavným výkazom, Súvahe, Výkazu ziskov a strát a Poznámkam. V článku je aj zmienka o tom, v akej miere je aktuálna účtovná závierka v Srbskej republike v súlade s Medzinárodnými štandardami finančného vykazovania a Novou smernicou Európskej únie o účtovníctve.