Zmeny vo vykazovaní finančných a nefinančných informácií podnikateľských subjektov v Slovenskej Republike - Pakšiová, Renáta, 1974-
Cieľom článku je analyzovať zmeny vo vykazovaní finančných a nefinančných informácií podnikateľských subjektov v Slovenskej republike v súlade s transpozíciou smernice Európskeho parlamentu a Rady 2013/34 / EÚ z 26. júna 2013 o ročných účtovných závierkach, konsolidovaných finančných výkazoch a súvisiacich správ určitých typov podnikov podľa vnútroštátnych právnych predpisov.