Jazyk v politike a diplomacii: kompetencie tlmočníka na diplomatickej misii - Fifiková, Dominika, 1987-
Kompetencie tlmočníka na diplomatickej misii. Uplatnenie kompetencií v konkrétnych komunikačných situáciách.