Politické vzdelávanie vo výučbe cudzích jazykov - Kunovská, Ingrid, 1976-
Koncept politického vzdelávania. Dôležití aktéri politického vzdelávania - rodina, škola, mládežnícke organizácie. Politické vzdelávanie vo výučbe predmetu Reálie.