Herausforderungen an das Finanzmanagement bei der Post-merger-integration – besondere Berücksichtigung der Transaktion vom Tier1 zur Tochtergesellschafteines OEM - Barth, Martin, 1991-
Štúdia vysvetľuje špecifiká vertikálnej integrácie po fúzii (PMI) od tier 1 na dcérsku spoločnosť pôvodného výrobcu zariadení (OEM - Original Equipment Manufacturer).