Súčasný vývoj rómskej menšiny na Slovensku - Sivašová, Daniela, 1955-
Rómovia na Slovensku. Snaha o začlenenie rómskej menšiny do spoločnosti a jej prekážky. Demografický pohľad na rómsku problematiku. Reprodukcia rómskeho obyvateľstva na Slovensku a prognóza jeho populačného vývoja. Demografická charakteristika rómskej populácie v SR. .