Koniec slovenského tigra - Lehuta, Michal
Hospodárske dobiehanie Západu sa v posledných rokov zastavilo, výkonnosť slovenského hospodárstva stagnuje od roku 2013. Minister financií vidí príčinu v absencii reforiem. Pre ďalšie dobiehanie sa budú musieť existujúci pracujúci postupne presúvať k činnostiam s vyššou pridanou hodnotou. Nevyhnutné je ale kvalitné celoživotné vzdelávanie, prívetivejšie podnikateľské prostredie a profesionálna verejná správa.