Tvorba a hodnota obchodnej značky a dobrého mena - Harumová, Anna, 1955-
Pojem marketing. Dôležité aspekty tvorby hodnoty značky a ochrannej známky. Procedúra vytvorenia obchodnej značky a ochrannej známky. Stanovenie hodnoty ochrannej známky. Stanovenie hodnoty goodwilu.