Šufliarsky konečne našiel kupca pre svoje potraviny - Legéň, Marek
Predaj reťazca CBA Slovakia poľskej firme Enterprise Investors. Vizitka a vývoj spoločnosti CBA Slovakia. Vzájomné porovnanie sietí malých potravín (Môj obchod, Fresh, COOP Jednota Slovensko, CBA SK).