Ako splniť kľúčové požiadavky GDPR rýchlo a automatizovane - Valášek, Martin
Softvérové nástroje spoločnosti SAS umožňujú firmám lokalizovať osobné dáta naprieč celou organizáciou, vytvoriť mapu ich účelu a vyhľadávať údaje o konkrétnych osobách.