Analýza postavenia vinárskeho priemyslu v sektore poľnohospodárstva - Deáková, Stanislava, 1974-
Potenciálna analýza vinárskeho priemyslu na Slovensku z hľadiska priameho predaja produktov. Podpora rozvoja cestovného ruchu na Slovensku.