Moderné trendy v manažmente v podmienkach podnikov na Slovensku - Čambalíková, Andrea, 1990-
Teoretická charakterizácia vybraných moderných trendov v manažmente. Riadenie vzťahov so zákazníkmi, benchmarking, strategické plánovanie a riadenie talentov. Výsledky dotazníkového prieskumu.