Podmienky optimálnosti v úlohe cenovej regulácie na báze Averchovho - Jonesovho modelu - Fendek, Michal
Sieťové odvetvia, regulačný mechanizmus, primeraný zisk regulovaného odvetvia, miera regulácie, Averchov - Johnsonov model. Podmienky optimálnosti Kuhna - Tuckera.