Podiel firmy na dopyte na trhu - Dubcová, Gabriela, 1968-
Prieskum faktorov ovplyvňujúcich veľkosť trhového podielu spoločnosti. Vplyv štyroch hlavných faktorov na trhový podiel: marketingové náklady, marketingový mix, efektívnosť marketingu a marketingová flexibilita. Marketingové náklady geografickej alokácie a účinky vyplývajúce z minulých marketingových premenných v marketingovom mixe.