Vývoj koncepcií podnikového controllingu - Dubcová, Gabriela, 1968-
Základné pojmy manažérskeho účtovníctva. Kategorizačné požiadavky na fungovanie manažérskeho účtovníctva. Inovačné koncepcie manažérskeho účtovníctva. Hospodárske, technologické a finančné riadenie podnikových procesov. Trvalo udržateľný rozvoj prosperujúcej firmy.