Znechutenie z politiky: príčiny a dôsledky - Štefančík, Radoslav, 1976-
Pojem "znechutenie z politiky". Príčiny a dôsledky znechutenia z politiky. Príčiny a dôsledky znechutenia z politiky v podmienkach Slovenska. Zneužívanie moci vedie ľudí k extrémizmu. Klientelizmus.