Nakladanie so zrážkovými vodami a efektívna ochrana pred prívalovými zrážkami... ako sa k nim staviame v praxi? - Graindová, Gabriela
Minulosť a súčasnosť - zmeny v otázkach ochrany pred prívalovými zrážkami a nakladania s dažďovou vodou.