Zrušenie tzv. rovnej dane v SR z hľadiska podnikateľskej sféry - Ďurinová, Ivona, 1964-
Tzv. rovná daň z hľadiska teórie a praxe. Zrušenie tzv. rovnej dane na Slovensku. Vnímanie zrušenia tvz. rovnej dane podnikateľskou sférou v SR. Výsledky prieskumu, ktorého cieľom bolo zachytiť názory, skúsenosti a návrhy podnikateľských subjektov v súvislodti s daňovým systémom a vyhodnotiť ich.