Vývoj fúzií a akvizícií ako základ vzniku synergií - Harumová, Anna, 1955-
Stav riešenej problematiky doma a v zahraničí. Charakteristiky päť vĺn fúzií a akvizícií. Analýza vývoja fúzií a akvizícií v SR a vo svete od začiatku ich vzniku a vznik synergických efektov. Ich vyčíslenie na základe použitia známych metód pre stanovenie týchto efektov.