Smer zvyšuje príplatky k mzde, pripomienkové konanie opäť obišiel - Kollárová, Zuzana
Od mája 2018 by mali nastať veľké zmeny v Zákonníku práce - vyššie príplatky za prácu v noci, vo sviatok, v sobotu a v nedeľu. Menším spoločnostiam a firmám v oblastiach s vysokou zamestnanosťou môžu spôsobiť existenčné problémy. Výpočty zmien príplatkov.