Nejvyšší čas s GDPR začít, pokuty budou obrovské - Kotora, Bohumír
Veľké zmeny v ochrane osobných údajov nastanú v máji 2018. GDPR (General Data Protection Regulation) predstavuje logický krok, ktorý reaguje na masívny nástup digitalizácie. Táto revolučná legislatíva výrazne ovplyvní chod všetkých firiem i štátnych či neziskových organizácií, ktoré evidujú svojich zamestnancov, členov a zákazníkov. Na druhej strane ale narastajú obavy z vysokých nákladov spojených so zavedením nutných opatrení.