Inovatívne trendy podnikového controllingu - Dubcová, Gabriela, 1968-
Špecifikácie inovatívnych trendov v manažérskom účtovníctve spoločnosti. Kategórie inovatívnych trendov podnikového manažérskeho účtovníctva. Vzťah medzi inovatívnymi trendmi manažérskeho účtovníctva a trvalo udržateľným rozvojom podnikov. Spoločenská zodpovednosť podnikov a "Zelené" manažérske účtovníctvo. Manažérske účtovníctvo nehmotného majetku - podniková hodnota. Harmonizácia účtovných a manažérskych účtovných procesov. Proaktívne vedenie účtovníctva. Digitálne manažérske účtovníctvo.