Funkcie reakcie na impulz pri VAR modeloch v programe EViews - Lukáčiková, Adriana, 1971-
Dynamické modely v ekonometrii predstavujú významný a preferovaný typ modelov na analýzu reálnych ekonomických vzťahov. Dôležitým nástrojom využívaným pri dynamických modeloch sú funkcie reakcie na impulz. Možnosti, ktoré ponúka ekonometrický program EViews v oblasti funkcií reakcie na impulz pri vektorovo autoregresných modeloch. Choleskeho dekompozícia.