Podnikateľské prostredie na Slovensku z hľadiska zmien v zákone o dani z príjmov - Ďurinová, Ivona, 1964-
Vybrané aktuálne zmeny zákona o dani z príjmov s účinnosťou od 1. 1. 2017 a jeho vplyv na podnikateľskú sféru na Slovensku. Zákonom č. 341/2016 Z. z. Zákon č. 595/2003 Z. z.