Optimalizácia sekvenčných modelov s nadväzujúcim operáciami použitím MS Excelu - Pekár, Juraj, 1972-
Sekvenčné modely sa používajú prevažne pri riešení problémov logistiky výrobných procesov. Ich podstatou je určenie postupu vykonávania jednotlivých operácií pomocou jedného alebo viacerých obslužných objektov. Prístup na riešenie sekvenčných modelov pomocou nástroja MS Excel. Predpokladom úlohy je vykonanie operácií na jednom obslužnom zariadení, pričom realizácia jednotlivých operácií môže byť podmienená vykonaním iných operácií.