Analýza podnikových úverov za rok 2016 - Jánošová, Veronika, 1953-
Úvery podnikov podľa ekonomických odvetví za rok 2015 a 2016. Úrokové sadzby z úverov. Zadlženosť podnikov v roku 2016 - zlyhané úvery, konkurzy a reštrukturalizácie.