Softvéry pre vedenie skladového hospodárstva - Šefčíková, Denisa
Problematika skladového hospodárstva a možnosti optimalizácie skladových zásob. Prínosy softvérov a vymedzenie podstatných krokov k ich následnej implementácii. Najčastejšie problémy a úlohy spojené so skladovaním a dôležitosť prepojenia všetkých skladových činností s ostatnými podnikovými činnosťami.