Efektívne schémy rovnováhy sieťových odvetví na cenovo regulovaných trhoch - Fendeková, Eleonora, 1952-
Opis všeobecných schém cenovej regulácie sieťových odvetví. Regulácia miery návratnosti investícií. Cenová regulácia na báze návratnosti výstupu. Cenová regulácia na báze návratnosti predaja. Schéma cenovej regulácie na báze návratnosti nákladov.