Procesná analýza a controlling - Foltínová, Ľubica, 1975-
Procesné riadenie a procesný controlling ako dlhodobá podpora úspešnosti podniku. Procesná analýza nákladov a rentability výrobkov ako úspešná metóda v rámci vnútropodnikového a hierarchického riadenia podnikov.