Zákaz činnosti v právnej úprave správneho trestania právnických osôb - Horvat, Matej
Právna úprava správneho trestania právnických osôb v podmienkach Slovenskej republiky. Vymedzenie pojmu správny delikt právnických osôb, jeho odlišnosti od iných druhov správnych deliktov.