Ochrana komunikácie medzi právnikom a jeho klientom a vyšetrovacie právomoci Európskej komisie v oblasti súťažného práva - Patakyová, Mária
Ochrana dôvernosti komunikácie medzi právnikom a klientom pri výkone vyšetrovacích právomocí Európskej komisie podľa nariadenia 1/2003. Judikatúra Súdneho dvora Európskej únie, obzvlášť ohľadom interpretácie pojmu právnik. Analýza proporcionality reštriktívneho výkladu pojmu právnik ako zásahu do práva na právnu pomoc podnikov.