Factors Affecting Decision to Implement Management Systems into Practice - Karkalíková, Marta
Činitele ovplyvňujúce rozhodnutie zaviesť systémy mnažérstva do organizácií a systém manažmentu kvality v súlade so štandardom ISO 9001: 2015.