Skladový software může vyřešit nedostatek lidí - Kolář, Vojtěch
Firmy riešia nedostatok pracovných síl zavádzaním špecializovaného informačného systému, tzv. systému riadenia skladov WMS (warehouse management system). WMS pomáha zamestnancom pracovať čo najefektívnejšie a preto už firma nemusí hľadať ďalšie posily. Tento softvér je i dobrý nástroj pre zvýšenie prehľadu o stave zásob alebo zrýchlení skladových operácií. Tieto benefity predstavujú obrovskú konkurečnú výhodu.