Labour productivity of the EU member states in selected sections of economy - Rozkošová, Anna
Produktivita práce ako faktor rastu ekonomiky. Príspevok analyzuje produktivitu práce v EÚ 28 a krajín V4. Identifikácia vývoja a rozdielov v produktivite práce počas rokov 2005-2016 na úrovni členských štátov EÚ. Porovnanie produktivity práce vo vybraných sekciách ekonomiky na Slovensku a v Česku.