Finančná výkonnosť podnikateľských subjektov SR v období rokov 2007-2016 - Tučníková, Daniela
Analýza finančnej výkonnosti podnikateľských subjektov pôsobiacich v SR. Úroveň výsledkov prezentovaná 3 štatistickými charakteristikami - mediánom, dolným kvartilom a horným kvartilom.