Od manažmentu offline reputácie k manažmentu online reputácie podniku - Grančičová, Katarína, 1967-
Riadenie budovania reputácie na internete. Manažment offline reputácie podniku. Manažment online reputácie podniku. Úloha komunikácie v procese vytvárania a riadenia reputácie - dobrého mena - značky spoločnosti offline a online.