Productivity in health care section of the Slovak economy - Megyesiová, Silvia, 1969-
Produktivita práce je často používana ako indikátor pre porovnanie hospodárskeho vývoja krajín. Po pripojení do EÚ nové čleské štáty dosahovali nízku úroveň produktivity (Rumunsko, Bulharsko), zatiaľ čo Luxembursko a Írsko dosahovalo vyššiu úroveň produktivity. V tých istých rokoch produktivita práce v sekciách ochrana zdravia a sociálna práca bola nižšia ako celková produktivita vo všetkých EÚ krajinách. Situácia na Slovensku. Dôvody, prečo produktivita v týchto sekciách nekopíruje silný reálny rast miery celkovej produktivity na Slovensku. Investície.