Zvyšovanie úrovne pohybových schopností - Čonková, Monika, 1976-
Zvyšovanie úrovne pohybových schopností mladých vplyvom pohybových hier. Výskum účinnosti hodín štandardnej telesnej a športovej výchovy a alternatívnych pohybových hier na skupine dievčat navštevujúcich strednú školu v Michalovciach. Zmeny v rozvoji pohybových schopností vyhodnotené opakovanými štatisticky overenými meraniami aplikovaním štandardných všeobecných testov pohybových schopností na začiatku a na konci skúmaného obdobia. Výsledky meraní.