RASFF - rýchly výstražný systém pre potraviny a krmivá - Dudáš-Pajerská, Erika, 1988-
Nariadenie č. 178/2002 Európskeho parlamentu a Rady z 28. januára 2002, ktorým sa stanovujú všeobecné zásady a požiadavky potravinového práva – RASFF. Aplikácia RASFF na podmienky Slovenskej republiky.