Ohodnocovanie patentu ako vybranej zložky duševného vlastníctva - Havier, Jan, 1989-
Objasnenie otázky primeraných licenčných poplatkov pri oceňovaní duševného vlastníctva. Prieskum primeranej sumy pomocou národných a medzinárodných zdrojov. Definovanie procesu oceňovania vybranej časti duševného vlastníctva.